2015-09-05 12.15.00.jpg
 
 
 

DRUMSPIRIT PERCUSSION ACADEMY

 

Start to Play

TALENT

Ben jij dat (on)bekend talent? Zin om snel je grenzen te verleggen? Durf uit je schelp te kruipen en waag je kans bij eenuniek percussie ensemble in Europa én beleef eindelijk wat je elders niet vinden kan...
 

PODJUM -16/16+

PODJUM is een product van DrumSpirit uit Dadizele. Het muziekcentrum is gebaseerd op de muzikale kunsten van het percussie ensemble en is voor jongeren een ideale muzikale en expressieve uitlaatklep.

Via PODJUM bieden we een platform aan jongeren, als verlengstuk van hun schoolse opleiding slagwerk of die anders de kans niet krijgen om hun muzikale grenzen te verleggen. Rode draad zijn een sterke zin voor discipline en samenspel. Vanuit de basis maken we tieners percussierijp met creativiteit en entertainment als ingrediënten. Een muzikale vorming volledig op jouw maat!

We bieden je een nieuwe muzikale uitdaging in een unieke familiale bende vol muzikale extremen. Je participeert in een dolle groep met Europese verdienste, waarbij de naam een grote waaier aan nieuwe mogelijkheden biedt. Welcome to the Belgian 'Sport of the Arts'!

Waar?

PODJUM / DrumSpirit Academie
Nijverheidslaan 6b - 8890 Dadizele

Wanneer?

Elke zaterdagvoormiddag

Vrijblijvend aanmelden

Via de invulvelden hieronder:

Solliciteer

En speel Vrijblijvend Je Gegevens Door:

Naam *
Naam